JTG TV - Twitch'in Kreatif Yayın Kanalı


Twitch'in ve yayıncılığın tanınmaya marka değerinin arttığı, hatta yayıncılık kavramının değiştiği internet ortamında yeni nesil yayıncılık kavramını anlayıp benimsemiş olan bir twitch kanalı JTG TV. Anlayış ve düşüncesinin yanında prodüksiyon anlamında da bu ortamda çok görüşmemiş bir şekilde 2017 yılının sonlarında yayın hayatına başladılar.

İçerik olarak da televizyon yayıncılığını internet ortamına çok güzel bir şekilde aktarıp, evirip orijinal ve izlenebilir, eğlenceli programlar çıkartıyorlar. Peki nedir bu içerikler?

Şu anda da devam etmekte olan, her pazar günü saat 20.00'da Fırat Albayram, Sami Aksu ve Giray Altınok'un sunumuyla, yine internet ortamından konuklar eşliğinde 3-Man Squad adlı Talk Show programı yayınlanıyor.


Bunun haricinde, öncesinde 2'şer sezon süren ve devamı da ileriki zamanlarda gelecek olan "House of Gamers" ve "NoobStar" adında 2 programı bulunuyor. House of Gamers'da yani HOG'da oyuncuların bir evde toplanarak 1 ay boyunca yaşantılarını, oynadıkları oyunları, yayınlarını, konuklar ile çıkarılan içerikleri bizlere sunuyorlar. NoobStar ise yayıncı olmak isteyenlerin, veya yayıncı olup çok fazla kitleye ulaşamayan kişilerin yaklaşık 1 ay kadar süre zarfında gelişimlerinin yanında içeriklerini daha fazla kitleye ulaştırmak adına bir nevi kendilerini tanıtarak birbirleriyle yarıştıkları ve birinci olmaya çalıştıkları programdır.

Bu tarz içerikler arttıkça JTG TV, ve bu gibi yeni nesil yayıncılık anlayışının oluştuğu internet ortamında bu anlayışı kavramış kanalların sayısı arttıkça da hangi platform olursa olsun yayın kavramı, yayıncılık kavramı daha da kaliteli seviyelere çıkacaktır.

Aynı zamanda kanal içerisindeki programların eski bölümlerini, özetlerini, komik anlar gibi videoları JTG TV youtube kanalından da takip edebilirsiniz.

JTG TV Twitch Kanalı
JTG TV Youtube


JTG TV - Twitch'in Kreatif Yayın Kanalı JTG TV - Twitch'in Kreatif Yayın Kanalı Reviewed by VH on Çarşamba, Mart 27, 2019 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.