Misafir Yazar Olmak İster Misiniz?


Misafir yazar olarak öneri yazınızın yayınlanmasını ister misiniz? Öneri yazınızı gönderin vakitharca.blogspot.com'da yayınlayalım.

Dizi, film, oyun, youtube, twitch, mobil kategorileri hakkında bir öneri yazısı yazmak ve bu yazınızın yayınlanmasını istiyorsanız Misafir Yazar Formu'nu doldurup gönderin, yazını Vakit Harca'da yayınlansın.

Önerinizin yayınlanması için yazınızın geçerli kategoriler dahilinde olması, yazınızın çok kısa olmaması ve daha önce başka bir yerde yayınlanmamış olması gerekmektedir.. Sitedeki diğer yazıları inceleyerek ortalama uzunluk hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Ayrıca isterseniz bilinmesini istediğiniz fırsat veya haber yazılarını da gönderebilirsiniz.

Örnek olarak bir dizi önerisi yazacaksanız dizi hakkında bilgi ve fikir sahibi olmanız, yani diziyi izlemiş veya izliyor olmanız gerekiyor. Önerinizde dizinin konusu, evreni, işleyişi ve kurgusu gibi konulardan bahsedebilir, sezon, bölüm sayısı, oyuncu kadrosu gibi bilgileri verip bunlar hakkında kişisel yorum ve düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.

Gelelim önerinizin nasıl yayınlanacağına. Misafir Yazar Formu'nu yukarıda yazanları dikkate alarak doldurup göndermeniz gerekiyor. Önerinizi okuyup, varsa yazım hataları gibi ufak hataları düzenleyip, formda doldurmuş olduğunuz bilgiler dahilinde yazar profiliniz ve eğer formda belirtmiş iseniz blog veya site adresinize bağlantı yönlendirmesi ile birlikte yayınlayacağız.

Kim bilir, belki misafir yazar olarak bir çok öneride bulursunuz, belki de henüz sahip değilseniz kendi blog veya sitenizi oluşturursunuz. Sonuç olarak blog yazmak da vakit harcamanın güzel bir yöntemi..
Misafir Yazar Olmak İster Misiniz? Misafir Yazar Olmak İster Misiniz? Reviewed by Vieyc on Cumartesi, Mayıs 11, 2019 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.