The Tomorrow People - Doğa Üstü Güçler: Telepati, Telekinezi ve Işınlanma


Doğa üstü güçlerin olduğu bir diziye gelebildik sonunda, The Tomorrow People. Telepati, telekinezi ve ışınlanma gibi güçlerin var olduğu bir evrende bu güçlere sahip geç bir grubun öyküsü.

Stephen Jameson isimli baş karakterimiz sesler duymaya, rüyaları karışmaya başlar. Neler olduğundan habersiz bir şekilde bu sesleri dinlemeye karar verir ve işin peşine düşer. Sonunda Cara Coburn (Peyton List), John ve Russel adında The Tomorrow People denilen grubun üç üyesiyle tanışır ve yarının insanlarını keşfeder. Tüm bu olaylara alışmaya çalışırken Ultra adında, doğa üstü güçleri olan, onların ve güçlerinin kötülüğe yol açacağını düşünen bir birimin olduğunu öğrenir. Ultra ve The Tomorrow People grubu arasında, kendi güçlerini de tanımaya çalışırken seçimler yapmak zorunda kalır. Bunun dışında bir de babası hakkında bazı izler bulur. Stephen, The Tomorrow People, Ultra ve geçmişte yaşanan ve Stephen'ın babasıyla alakalı olan olayları izliyoruz bu dizide. 

Aslında oldukça güzel olan konusu, bunun yanında olayların kurgusu ve çıkan karışıklarla, zaman zaman da gayet güzel sahnelerin olmasıyla en az bir 3-4 sezon devam etmesi gereken bir dizi. Ama maalesef sadece 22 bölümden oluşan tek sezonunu izleyebiliyoruz çünkü dizi ilk sezondan sonra iptal edildi. Tek sezon olmasına rağmen izleyebileceğiniz ve beğenebileceğiniz güzel bir doğa üstü, fantastik dizi The Tomorrow People.

Başrolde Stephen Jameson'u canlandıran Robbie Amell yabancı gelmeyebilir. Çünkü kendisi Arrow dizisinden tanıdığımız Oliver Queen yani Stephen Amell'in akrabası. 
The Tomorrow People - Doğa Üstü Güçler: Telepati, Telekinezi ve Işınlanma The Tomorrow People - Doğa Üstü Güçler: Telepati, Telekinezi ve Işınlanma Reviewed by Vieyc on Salı, Mayıs 07, 2019 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.