Hem Ücretsiz Steam Kodu Alsan Hem de Çekilişe Katılsan Nasıl Olur?


Günlük yaşantınızda nescafe paketlerinin üzerindeki çekilişi görmüş olabilirsiniz ancak kampanya sitesine girmediyseniz çekilişsiz kazanılan stem cüzdan kodu gibi hediyelerden haberiniz olmayabilir. Ücretsiz steam cüzdan kodunu almak için aşağıdaki linke tıklayarak 15.05.2019 tarihine kadar nescafe kampanyasına yine nescafe paketlerinde bulunan şifreler ile katılmanız gerekmektedir.

Aslında bir çekiliş olan bu kampanyada 10 kişiye Mercedes A200 ve 100 kişiye de Samsung Galaxy Note 9 verilecek. Her bir paketteki şifre girmeniz çekiliş için 1 hak kazanmanız anlamına geliyor.

Tabi bunun yanında çekiliş gerektirmeyen, sadece paketlerdeki şifreleri girerek direkt olarak kazanabileceğiniz hediyelerde var. Kampanya dahilinde Ücretsiz Steam Cüzdan Kodu, BugerKin'den Köfteburger Menü+Alegria, Cinemaximum Sinema Bileti veya herhangi bir operatörden 1GB ücretsiz internet sahibi olabilirsiniz.

Kampanyaya katılmak için buraya tıklayın.
Hem Ücretsiz Steam Kodu Alsan Hem de Çekilişe Katılsan Nasıl Olur? Hem Ücretsiz Steam Kodu Alsan Hem de Çekilişe Katılsan Nasıl Olur? Reviewed by Vieyc on Salı, Nisan 30, 2019 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.