Maniac - Kalp Kırıklıkları ve Zihni Düzelten Hap


Emma Stone'un başrolde olduğu Maniac bir Netflix dizisi olup 10 bölümlük tek sezon olarak yayınlandı. Kategori olarak kara komedi ve bilim kurgu diyebiliriz.

Ülkenin en zengin ailelerinden birinin oğlu olan ve hayatı boyunca şizofren teşhisiyle baş etmiş Owen ile annesi ve kardeşiyle sorunlar yaşamış Annie (Emma Stone) bir ilaç için hazırlanan geliştirme programına katılıyorlar. Programın başında bulunan Doktor James K. Mantleray geliştirilen bu ilacın kalp kırıklıkları ile birlikte zihinde olan her türlü sorunu çözebildiğini iddia ediyor. Maniac, aslında harika bir hayatı olan ama hayal dünyasında yaşayan ve akıl hastanesinde yatmış Owen ile Annie'nin ilaç geliştirme programına katılıp birbirleri ile tanıştıktan sonra gelişen olayları anlatıyor.

Çerezlik diye tabir ettiğimiz, kısa, kimi zaman tek günde izleyip bitirdiğimiz güzel bir dizi arayanlar için dizi içinde dizi tadında bölümleri ile izlenebilir bir dizi.
Maniac - Kalp Kırıklıkları ve Zihni Düzelten Hap Maniac - Kalp Kırıklıkları ve Zihni Düzelten Hap Reviewed by Vieyc on Salı, Nisan 30, 2019 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.