Smash Hit - Topları Bitirmeden Engelleri Aşabilecek Misin?


Mobil oyunlarla zaman geçirmeyi, özellikle de ilerlemeye dayalı ve kendi rekorunuzu kırdığınız, bazen sinirlendirse de inatla devam yeniden oynadığınız oyunları seviyorsanız bu oyun tam size göre.

Otomatik olarak ilerleyen bir ortamda etrafta çıkan cam hedefleri sizde bulunan toplarla vurarak top sayınızı arttırıyorsunuz. Tabi bunu yaparken değişik şekillerde karşınıza çıkan engelleri de vurarak bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz. Eğer engelleri vurarak geçemez ve bu engellere çarparsanız sahip olduğunuz top sayısında ciddi düşüşler yaşıyorsunuz ve ilerleme şansınızı azaltabiliyorsunuz.

Aslında klasik engellere karşı ilerlemeye dayalı bir oyunun farklı ama güzel bir türevi diyebiliriz. Tüm hakkınızı kaybedip tekrar oynadıkça kendinizi karşınıza çıkan engeli en az sayıda top kullanarak nasıl geçerim diye hesaplarken ve daha sonrasında bu hesapları uygularken bulabilirsiniz.

Smash Hit AppStore
Smash Hit PlayStore
Smash Hit - Topları Bitirmeden Engelleri Aşabilecek Misin? Smash Hit - Topları Bitirmeden Engelleri Aşabilecek Misin? Reviewed by Vieyc on Perşembe, Nisan 25, 2019 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.