Steve1989MREInfo - Farklı Tarihlerin Farklı Ülkelerin Ordu Yemekleri ve Teçhizatları


Tarihe, ülkelere, savaşlara ve ordulara meraklıysanız ve inceleme videolarını seviyorsanız tam sizlik olan bir youtube kanalı.

Farklı tarihler, farklı savaşlar, farklı ülke ve orduların askeri yemeklerini, içeceklerini hatta sigaralarını bile inceleyen bir kanal. Aynı zamanda deniz ve havacılık ekipmanlarını, hayatta kalma yani survival kitlerini de inceliyor. Ordu ve savaş şartlarını, günlük yeme içme ihtiyaçlarının nasıl karşılandığını ve hayatta kalabilmek için gereken her şeyin düşünüldüğü paketleri merak ediyorsanız kesinlikle izlemeniz gereken bir kanal.

Bu videoları çeken abimiz de gerçekten tüm parasını bu işe harcamış. Paketlerin çoğunu açık arttırmalarla ciddi rakamlara aldığını söylüyor. Türkiye, İngiltere, Amerika, İspanya, Çin, Afrika, Kanada, Avustralya gibi aklınıza gelebilecek çoğu ülkenin kitleri, paketlerinin videosu mevcut. E tabi o kadar farklı ülkenin kitlerine ulaşmak ve getirtmek masraflı olacaktır.

Kit açılışlarını, incelemelerini hatta yemekleri teker teker tadarken kendini kaptıran abimiz tüm bu videoları oturup kitlenerek izlememizi sağlıyor gerçekten. Yemekleri tatmak derken gerçekten 1940'dan veya 2008'den farketmeksizin her şeyi de yiyor.

Steve1989MREInfo Youtube Kanalı


Steve1989MREInfo - Farklı Tarihlerin Farklı Ülkelerin Ordu Yemekleri ve Teçhizatları Steve1989MREInfo - Farklı Tarihlerin Farklı Ülkelerin Ordu Yemekleri ve Teçhizatları Reviewed by Vieyc on Cumartesi, Nisan 27, 2019 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.