The Sims 4 - 270 TL Değerindeki Oyun Kısa Süreliğine Tamamen Ücretsiz


Herkes bir kere bile olsa The Sims oynamış veya oynamak istemiştir. Çıkış yaptığı 2000'li yılların başından beri oldukça popüler ve sevilen bu oyunun dördüncüsü olan The Sims 4 kısa süreliğine ücretsiz oldu. Electronic Arts, The Sims hayranlarını sevindirerek The Sims 4'ü kullanıcılarına ücretsiz olarak sundu. 270 TL değerindeki The Sims 4 temel pakedine Origin üzerinden ücretsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz.

The Sims, karakter oluşturup gerçek hayatta yapabildiğiniz hemen hemen her şeyi yapabildiğiniz bir simülasyon oyunudur. Ev tasarlama, çalışma, arkadaşlık ilişkileri gibi pek çok şeyi gerçekleştirerek oluşturduğunuz karakterin hayatını yönlendiriyorsunuz. Yapabileceklerinizin sınırının çok geniş olduğu The Sims oyununda oldukça keyifli ve uzun vakit geçirebiliyorsunuz.


The Sims 4'ün temel pakedine ücretsiz sahip olmak için kısıtlı bir zamanınız var. 28 Mayıs 2019 tarihine kadar oyunu ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz. Değerinin 270 TL ve oyunun da The Sims olduğunu düşünürsek kesinlikle kaçırmamanız gereken bir fırsat.

Oyunu alabilmeniz için öncelikle bir Origin hesabınız olması gerekiyor. Hesabınıza giriş yaptıktan veya yeni bir hesap açtıktan sonra aşağıda vermiş olduğumuz linke tıklayarak Origin sayfasına gidip "Get it Free" butonuna tıklayın. Sonrasında gelen paket seçme sayfasında yine "Standart Edition" seçeneğinin altındaki "Get it Free" butonuna tıklayın. The Sims 4 oyununa ücretsiz olarak sahip oldunuz. Şimdi karşınıza gelen "View in Library" yani kütüphanede görüntüleye tıklayarak oyunu indirebilirsiniz.

The Sims 4 - Origin sayfası için buraya tıklayın.
The Sims 4 - 270 TL Değerindeki Oyun Kısa Süreliğine Tamamen Ücretsiz The Sims 4 - 270 TL Değerindeki Oyun Kısa Süreliğine Tamamen Ücretsiz Reviewed by Vieyc on Cumartesi, Mayıs 25, 2019 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.