The Rain - Yağmurdan Gelen Virüs Salgını


Yine bir bilim kurgu dizisiyle daha karşınızdayım. Netflix dizisi olan The Rain şu an 8 bölümlük 1 sezondan oluşuyor. 2. sezon tarihi ise geçtiğimiz ay açıklandı. The Rain yeni sezonuyla 17 Mayıs 2019 tarihinde karşımıza çıkacak.

Gelelim dizinin konusuna. İskandinavya nüfusunun çoğunu yok eden ölümcül bir virüsten kurtulan iki kardeşin bu yeni dünyada kendilerine yeni bir yaşam kurmak ve olanları anlamak için bir yolculuğa çıkıyor. Tabi bu yolculukta yine kendileri gibi hayatta kalmış genç bir grup ile karşılaşıyorlar. Geçmiş hayatlarında yaşadıklarını, hissettiklerini artık anımsamayacaklarını düşünen bu genç grup, hayatta kalmak için adeta savaş verirken aslında yeni hayatlarının da geçmişlerinden izler taşıdıklarını keşfediyorlar. Ancak asıl amaçları sadece hayatta kalmak değil. Aynı zamanda tüm bu olayların nedenini de öğrenmenin peşindeler.

Kısaca ölümcül virüsün var olduğu bir bilim kurgu evreninde bir grup gencin yaşam savaşını ve bu durumdan kurtulmanın, her şeyi eski haline döndürmenin mümkün olup olmadığı gerçeğini arayışlarını izliyoruz. Bilim kurguları, kıyamet senaryolarını seviyorsanız konusu, işleyişi ve akıcılığı gayet yerinde ve güzel olan The Rain dizisini izleyebilirsiniz.
The Rain - Yağmurdan Gelen Virüs Salgını The Rain - Yağmurdan Gelen Virüs Salgını Reviewed by Vieyc on Pazartesi, Mayıs 06, 2019 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.