Bounty - Görevleri Yap ve Para Ödüllerini Kazan


Her gün saatlerce vakit geçirdiğimiz telefonlarda bu vaktin çoğunu sosyal medyaya, mesajlaşmaya, oyun oynamaya veya bazı işleri halletmeye harcıyoruz. Peki ara sıra Bounty uygulamasına girip para kazanabileceğinizi söylesem? 

Bounty, marka ve tüketici arasında deneyim sorgulama, kontrol etme, kullanım durumunu ölçme gibi amaçlara aracı bir uygulamadır. Nasıl yani? Şöyle ki uygulamayı indirip hesap oluşturduğumuzda karşımıza zamanla artan veya değişen görevler geliyor. Bu görevleri yaparak, görev bilgilerinde yer alan puanları ve para ödüllerini kazanabiliyoruz. Bu sayede kullanıcı kendine ek gelir sağlamış, marka sahipleri ise kendi ürünleri, şubeleri vs. hakkında bilgi toplamış oluyor. Kısacası Bounty bir kazan-kazan uygulaması. Üstelik bu uygulama Türk geliştiriciler tarafından yapıldı.

Gelelim görevlere. Genel olarak görevleri 3 farklı kategoriye bölebiliriz. Bunlar Anketler, Ziyaret Etme ve Fotoğraflama görevleridir.

Anketler: Genel kullanım, ödeme yöntemleri, kampanya işlevselliği gibi farklı farklı konularda, tek bir ürün veya aynı gruba giren bazı markalar hakkında anketleri doldurarak onaya gönderiyorsunuz ve genelde 2-3 gün içinde doğru ve dikkatli bir şekilde doldurduysanız puan ve para ödülü hesabınıza ekleniyor.

Ziyaret Etme: Bu tür görevlerde bir markanın, bir şubesini ziyaret etmeniz ve bu şubenin fotoğraflarını net bir şekilde çektikten sonra ses kaydını açarak içeri girip belli konular hakkında çalışanlara sorular yöneltip çalışanların bilgisini, iş ahlakını, şubenin markayı doğru bir şekilde temsil edip edemediğini gözlemleyip uygulama üzerinden bildiriyorsunuz. Ancak tüm bunları yaparken tam olarak müşteri gibi gözükmeli ve ne yaptığınızı belli etmemelisiniz. Aksi halde göreviniz kabul olmayabilir. Fotoğraflar, ses kaydı ve diğer sorulara verdiğiniz cevaplar kontrol edilip onaylandığında yine puanınız ve para ödülünüz hesabınıza ekleniyor.

Fotoğraf Çekme: Bu görevde de yine belirtilen konuma gitmeniz gerekmekte ancak "Ziyaret Etme" görevindeki gibi herhangi bir sohbet etme veya gözlemleme yapmanıza gerek yok. Yalnızca görevde belirtilen, bir iş yerinin raflarının fotoğrafını çek veya bir benzinliğin tabelaları gözükecek şekilde fotoğrafını çek gibi işlemleri gerçekleştirmeniz yeterli olacak, puan ve para ödülünüzü almanıza yetecektir.

Tüm bu görevleri aldığınız andan itibaren 1 saat içerisinde teslim etmeniz gerekmekte. Para ödülü tamam da puanlar ne işe yarıyor diyorsanız da, görevleri yaparak topladığınız puanlar ve yaptığınız görevlerin kabul edilme oranı sizlere gelen görev sayıları gibi konuları etkileyebiliyor. Bakiyeniz 30 TL ve üzerine ulaştığında ise ödeme talebinde bulunabiliyorsunuz. Ödemeler ise Cuma günleri yapılıyor. Uygulama tamamen ücretsiz olup aşağıdaki linklerden indirilebilir.

Bounty - Görevleri Yap ve Para Ödüllerini Kazan Bounty - Görevleri Yap ve Para Ödüllerini Kazan Reviewed by Vieyc on Perşembe, Mayıs 09, 2019 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.