Die Wilden Kerle - Çılgın Futbol Takımı


Aslında bu bir film değil. Sonuncusu uzun bir aradan sonra çekilmiş 6 filmden oluşan kitap uyarlaması bir seri. Çocuk ve futbol kategorisi olarak değerlendirebiliriz. Tabi ben de çocukluğumda severek izledikten sonra 6. filmi izleyerek eskiye döndüm diyebilirim.

Filmde futbol sevdalısı bir grup çocuğun takım oluşturarak her filmde farklı bir maceraya atılıp, rakiplerini yenmeye çalışıyorlar. Tabi tüm bunlar olurken arkadaşlık ilişkilerinin ne yönde geliştiğini de görüyoruz. Aralarındaki sorunları çözmek ve karşılarına çıkan engelleri çözmek zorundalar. Leon'un kaptanlığında futbolun ve yanında biraz da fantastik öğelerin karışımı olan güzel ve ailece izlenebilecek bir film serisidir.

Türkçe adı Çılgın Futbol Takımı olarak geçen bu filmler geçtikçe karakterlerin de büyüdüğü hatta 6. filmde artık kendileri yerine yeni vahşileri aradıkları ve çılgın futbol takımının yeni jenerasyona geçişini izleyebilirsiniz.
Die Wilden Kerle - Çılgın Futbol Takımı Die Wilden Kerle - Çılgın Futbol Takımı Reviewed by Vieyc on Cumartesi, Nisan 27, 2019 Rating: 5

1 yorum:

  1. Nereden izleyebiliriz tam olarak hiç bir yerde bulamıyorum lütfen cevap verin...

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.