The Last Man on Earth - Yaşayan Son İnsan


The Last Man on Earth, dünyada yaşayan son insan. Felaketleri, kıyametleri konu alan pek çok dizi var. Peki sonrasında olanlar? Dünyada yaşayan son insan olsanız ne yapardınız? İşte The Last Man on Earth tam olarak bu konuyu ele almış. Dünya üzerinde yaşayan son adamın hayatını anlatan bir komedi dizisi.

Dünyada yaşayan son insan bir adam, Phil Miller. Bankada çalışan ve işinden nefret eden, ailesini ise çok seven sıradan bir adam olan Phil, dünyada yayılan ve herkesi öldüren bir virüsün hayatta bıraktığı tek insandır. Bir anda yalnız kalır ve tüm dünyaya sahip olmanın verdiği özgürlük ve hayal gücünün sınırlarıyla aklına gelen her şeyi yapmaya başlar. Yaşayan başkalarının da olmasını uman Phil her yeri dolaşmaya başlar ve yaşayan birilerini arar. Sonunda bir kadın ile karşılaşır. Dünyanın son umudu olan bu iki yabancı tüm farklılıklarına rağmen birlikte hareket edeceklerdir.


The Last Man on Eart dizisinde yaşayan son insanın karşılaştı bir yabancıyla istedikleri yerde istediklerini yapmalarını ve yaşamlarını, insanlığı sürdürme çabalarını izliyoruz. Aklınıza gelecek her şeyi yapmak serbest. Zaten Phil de neredeyse yapılmak istenilecek her şeyi yapıyor. Dünyada sadece kendilerinin olmasının verdiği rahatlıkla hareket ediyor.

İzlerken ister istemez kendinizi "Ben olsam neler yapardım?" diye düşünürken buluyorsunuz. Çok güzel yanları olsa da bir de bu işin sonrası var. Yaşamı sürdürmek için gerekli olan bir üretimi sağlamak gerekli. Elektrik yok, internet yok, yiyecekler bitmek üzere. Tüm bu sorunları ve arayışları sürdürürken komedinin güzel ve sık sık işlenişi dizinin en güzel yanlarından. Özellikle sürpriz şekilde sonuçlanan olaylar ile komediyi çok güzel yansıtmışlar.

Dizinin, ilki 13 diğerleri 18'er bölümden oluşan 4 sezonu bulunuyor. 4. sezondan sonra iptal edilen The Last Man on Earth dizisinin yeni bölümleri gelmeyecek. Ancak yine de 20'şer dakikadan oluşan 4 sezonu izlemelisiniz. Genel olarak aynı veya benzer, alışılagelmiş konulardan farklı ve alternatif olarak keyifle izlenebilen bir dizi. 
The Last Man on Earth - Yaşayan Son İnsan The Last Man on Earth - Yaşayan Son İnsan Reviewed by Vieyc on Salı, Mayıs 21, 2019 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.