Epic Mega Sale - %75'e Varan İndirim, 60 TL İndirim ve Her Hafta Ücretsiz Oyun


Epic Games Store, Epic Mega Sale adını verdiği ilk büyük indirim kampanyasını başlattı. %75'e varan indirimlerin yanı sıra Epic Games Store 79.99 TL ve üzeri oyunlara 60 TL indirim sunuyor. Üstelik haftada bir olmak üzere kullanıcılarına ücretsiz bir oyun veriyor.

Piyasaya giriş yaptığı 6 ay boyunca yayıncı firmalara ve oyunculara sergilediği olumlu tutumu ve dostane bir şekilde yaklaşımı ile adından sıkça bahsettiren Epic Games Store bu adımlarına devam ediyor. İlk başlarda "Steam varken Epic Games Store gibi bir yapı kurmak ne kadar mantıklı ki?" gibi sorular sorulsa da zaman içinde ne kadar gerçekçi ve ne kadar başarılı olduklarını hep birlikte görmüş olduk.

Bu bağlamda yeni bir adım daha atan Epic, ilk büyük indirim kampanyası olan Epic Mega Sale'i resmen başlattı. 13 Haziran 2019 tarihine kadar sürecek olan bu etkinlik ile oyunlara %75'e varan indirimler ile sahip olabilirsiniz. Bunun dışında 79.99 TL ve üzeri olan her oyunu 60 TL indirim ile alabileceksiniz. Ancak bu fiyat sınırı "Sepet" için değil oyun başına geçerli olan bir indirim sağlıyor. 60 TL indiriminden faydalanmak için ekstra bir şey yapmanıza gerek yok. Eğer oyun indirim için gerekli fiyat sınırının üstündeyse satın almak istediğinizde direkt indirimli fiyat ile satın alabilirsiniz. Ayrıca bu fırsattan yararlanabilmek için oyunun indirimde olup olmaması da önemli değil. Satış fiyatı 79.99 TL ve üzeri olduğu sürece oyuna uygulanan indirim fark etmeksizin 60 TL'lik indirimden yararlanabilirsiniz.

Tüm bu indirimler sadece mağazada bulunan oyunlar için geçerli. DLC, sezon biletleri, oyun içi satın alımlar gibi oyunla ilgisi olmayan satın alımlar için geçerli değildir.

Bitti mi? Hayır bitmedi. Daha önce Epic Games Store'un 2 haftada 1 ücretsiz oyun verdiğini söylemiştik. Bu durumu da güncelleyen Epic artık haftada 1 ücresiz oyun vereceğini açıkladı. Buna da önceki yazılarımızda bahsettiğimiz Stories Untold ile başladı. Sürenin kısalmasından dolayı bir mağduriyet olabileceğini düşünen Epic yine de bu oyunu ücretsiz almak için 2 hafta yani 30 Mayıs'a kadar süre verdi. Yeni oyun iste 23 Mayıs tarihinde gelecek ve 30 Mayıs tarihinde ücretsiz satın alımı sona erecek ve sonrasında her yeni oyun haftada bir gelecek ve 1 hafta boyunca ücretsiz olarak alınabilecek. Ücretsiz oyunlar Epic Mega Sale etkinliği bittikten sonra da devam edecek.

Bu gibi indirimler ve fırsatlar başka platformlarda da oluyor. Peki Epic Games Store'un farkı ne? Gelin birlikte bakalım..
  • 79.99 TL ve üzeri fiyata sahip oyunlara 60 TL indirimi sağlayan Epic Games Store'un kendisi. Yani bu indirimler yayıncıları veya geliştiricileri maddi açıdan etkilemeyecek.
  • Epic Mega Sale etkinliği öncesinde ön alım yaptığınız 79.99 TL ve üzeri fiyatlı bir oyun varsa ve oyun hala yayınlanmadıysa önümüzdeki 7-12 gün içerisinde 60 TL size iade edilecek.
  • 16 Mayıs tarihinde başlayan Epic Mega Sale etkinliğinden önce 79.99 TL ve üzerinde bir oyun aldıysanız (2 Mayıs 2019-15 Mayıs 2019 arasında) yine önümüzdeki 7-12 gün içerisinde 60 TL iadesi alabileceksiniz.
Epic Games attığı adımlarla geliştiricileri, yayıncıları ve oyuncuları önemsediğini oldukça belli ediyor. Bu tutuma ve böyle adımlar atmaya devam ettiği sürece yükselişini sürdürecek ve kullanıcıları kendine çekmeye devam edecektir. Böylelikle "Steam'e kim rakip olabilir ki?" algısını da kıracaklarını düşünüyorum.

Epic Mega Sale - %75'e Varan İndirim, 60 TL İndirim ve Her Hafta Ücretsiz Oyun Epic Mega Sale - %75'e Varan İndirim, 60 TL İndirim ve Her Hafta Ücretsiz Oyun Reviewed by Vieyc on Pazar, Mayıs 19, 2019 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.