Rime - 49 TL Değerindeki Oyun Epic Games Store'da Ücretsiz Oldu


Epic Games'in daha önce kullanıcısına iki haftada bir sunduğu ücretsiz oyunları artık haftada bir vermeye başladığını duyurmuştuk. Bu hafta Epic Games Store'da ücretsiz alınabilen oyunun adı ise Rime.

Epic Games Store'un ücretsiz sunduğu Rime, Tequila Works tarafından geliştirilen çok tatlı grafiklere sahip bir bulmaca ve macera video oyunudur. Prince of Percia, God of War gibi oyunları seviyorsanız, daha sevimli ve ufak bir dünyaya sahip Rime oyununu da oynamalısınız.


Oyunda ise şiddetli bir fırtınadan sonra gizemli bir adada uyanan çocuğu canlandırıyorsunuz. Çeşitli ve oynayanlar tarafından övgüyle bahsedilen bulmacaları çözerek adada geçen hikayeyi takip ediyorsunuz. Bu süreçte yanınızda dolaşan ve size yardımcı olan sevimli bir rehber tilki de size eşlik ediyor.


49 TL değerinde olan Rime oyununa Epic Games Store'dan 30 Mayıs 2019 tarihine kadar ücretsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz. Aşağıdaki linke tıklayarak Epic Games'e giriş yapıp oyunu ücretsiz bir şekilde kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ayrıca hala almadıysanız Stories Untold oyununu da yine 30 Mayıs tarihine kadar ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz.

Rime - Epic Games Store sayfası için buraya tıklayın.
Rime - 49 TL Değerindeki Oyun Epic Games Store'da Ücretsiz Oldu Rime - 49 TL Değerindeki Oyun Epic Games Store'da Ücretsiz Oldu Reviewed by Vieyc on Cuma, Mayıs 24, 2019 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.