Stories Untold - Ücretsiz Oyun (Son Tarih: 30.05.19)


Epic Games Store'un iki haftada bir verdiği ücretsiz oyunlarda sıradaki oyunumuz Stories Untold. Türkçe anlamı anlatılmayan hikayeler olan Stories Untold bir korku, macera ve bulmaca oyunudur. Özellikle korku ve bulmaca oyunlarını seviyorsanız 4 kısa ve farklı hikayeden oluşan bu oyuna 30 Mayıs 2019 tarihine kadar ücretsiz bir şekilde sahip olmak için yapmanız gereken tek şey Epic Games Store'a giriş yaparak oyunu kütüphanenize eklemek olacaktır.


No Code ve Devolver Digital tarafından oluşturulan Stories Untold daha önce de oyuncu toplulukları tarafından oldukça sevilmiş ve olumlu olarak değerlendirilmiş. Karşınıza çıkan görevleri ve bulmacaları geçerek korku ve macera unsurlarıyla birlikte bitirmeye çalıştığınız bu oyunun lanse ediliş şekli de kendilerine ve oyuna ne kadar güvendiklerinin bir göstergesi olmuş. Oynayan kişiler tarafından bu denli olumlu dönüş almaları da bu güvenlerinin haklı olduğunu gösterir nitelikte. Aşağıdaki linke gidererek veya bilgisayarınızda yüklü olan Epic Games Store'a giriş yaparak oyuna sahip olabilirsiniz.

Stories Untold - Epic Games Store sayfası için buraya tıklayın.
Stories Untold - Ücretsiz Oyun (Son Tarih: 30.05.19) Stories Untold - Ücretsiz Oyun (Son Tarih: 30.05.19) Reviewed by Vieyc on Cumartesi, Mayıs 18, 2019 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.